Deze app laat je multitasken terwijl je YouTube-video’s kijkt

Wouter Nijsen
3 augustus 2016, 15:14
1 min leestijd
Deze app laat je multitasken terwijl je YouTube-video’s kijkt

Aan YouTube-apps geen gebrek in Google Play, maar het relatief nieuwe FlyTube is toch de moeite waard. Met deze app kun je andere zaken op je Android doen, terwijl het filmpje niet uit beeld verschijnt.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met de app

Kijk je net als ondergetekende graag YouTube-filmpjes op je Android-toestel, dan is het vervelend dat je video’s niet kunt blijven bekijken of beluisteren als je iets anders doet, zoals op een berichtje reageren of iets opzoeken via Google. Gelukkig helpt de Android-app FlyTube je hiermee door YouTube-video’s in een klein venster te tonen. Multitasken wordt zo een stukje makkelijker.

Wanneer je de app voor het eerst opent, is het handig om FlyTube als standaard YouTube-app in te stellen. Hierdoor worden linkjes direct in de applicatie geopend en hoef je niet telkens de juiste app te kiezen.

Je kunt de video’s verplaatsen op je scherm, zodat je filmpje niet over een stuk tekst of andere belangrijke informatie verschijnt. Houd er wel rekening mee dat video’s niet afspelen als je het scherm van je Android uitschakelt. Luister je veel muziek via YouTube, dan kun je dus beter Spotify of een andere muziekdienst gebruiken.

FlyTube downloaden

Via onderstaande link kun je FlyTube downloaden. De app werkt op alle apparaten met Android 4.0 of hoger en is maar 3,6MB groot.

Download FlyTube in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu