De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Foto-app QuickPic krijgt snellere selectietool en zoekfunctie

Gijs Ettes
19 juni 2015, 19:03
1 min leestijd
Foto-app QuickPic krijgt snellere selectietool en zoekfunctie

QuickPic, een handige alternatieve galerij-app voor Android, heeft een nieuwe functie gekregen die het selecteren van meerdere foto’s bijzonder simpel maakt. Vooralsnog beschikt alleen de bètaversie van de app over de selectietool.

Lees verder na de advertentie.

Snel meerdere foto’s selecteren

quickpic

Zoals je in de afbeelding hiernaast ziet, heeft de nieuwe functie in QuickPic om meerdere foto’s te selecteren verdacht veel weg van die in Google Foto’s. Ook in die app kun je door even te drukken op een foto en vervolgens te slepen meerdere kiekjes selecteren. Die kun je vervolgens met een druk op de knop delen of verwijderen.

Versie 4.5 van QuickPic heeft ook  een nieuwe zoekfunctie gekregen die is te bereiken via actieknop in de app. Hiermee kun je op basis van steekwoorden snel een specifieke foto vinden. Verder biedt QuickPic alle voordelen die je wellicht al kende, waaronder een snelle interface, ondersteuning voor diverse clouddiensten, gif-ondersteuning en tools om afbeeldingen te beheren en aan te passen. Een andere handige feature is dat je foto’s en video’s kunt verbergen en beveiligen met een wachtwoord.

QuickPic Gallery downloaden

Wil je nu al aan de slag met de nieuwe functies in de foto-app, dan kun je via deze link het apk-bestand van de bètaversie downloaden. De verwachting is dat ook de app in Google Play binnenkort van een update wordt voorzien.  QuickPic is geoptimaliseerd voor smartphones en tablets.

Download QuickPic in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu