De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Foursquare-app met compleet vernieuwd design nu te downloaden

Redactie
7 augustus 2014, 10:21
1 min leestijd
Foursquare-app met compleet vernieuwd design nu te downloaden
foursquare app

Foursquare heeft versie 8.0 van zijn Android-app gelanceerd en geeft de dienst een compleet nieuw logo en design. Daarmee is de app nu meer in lijn met het nieuwe blauw en roze logo van Foursquare. Het nieuwe design is fris, fruitig en een stuk overzichtelijker. Zo vind je nog sneller leuke en interessante locaties.

Foursquare heeft recentelijk zijn check-in-feature uit de app gehaald. Het sociale aspect van Foursquare, dat eerder ook een sociale locatiedienst was, is overgenomen door Swarm. Deze app is ook uitgebracht door Foursquare.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe Foursquare app

Gebruikers kunnen door middel van ‘smaken’ op te geven, die als een soort tags dienen’, plaatsen vinden. Zo raadt Foursquare je sneller een goed steakrestaurant aan als je aangeeft van vlees te houden. Daarmee wordt de focus van de nieuwe Foursquare app gelegd op het aanraden van nieuwe locaties op basis van jouw locatie en interesses.

Naast de zoekfunctie heeft de app ook de mogelijkheid om push-notificaties uit te sturen. Zo houdt Foursquare je op de hoogte van interessante locaties in de buurt. Bij een locatie kun je een beoordeling achterlaten, direct naar de locatie navigeren of ‘m delen. Als je wilt inchecken bij de betreffende locatie, moet je Swarm downloaden.

Foursquare app video

https://www.youtube.com/watch?v=CvMVFGOJ2Z0

Lees ook

Download

De nieuwe Foursquare app is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download Foursquare in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu