Foursquare krijgt ingebouwd notificatiegedeelte

Redactie
6 juli 2011, 11:33
1 min leestijd
Foursquare krijgt ingebouwd notificatiegedeelte
Foursquare krijgt ingebouwd notificatiegedeelte

De Foursquare app voor Android is uitgebreid met ingebouwde notificaties. Hoewel het notificatiesgedeelte al enige tijd beschikbaar was voor de webversie van Foursquare, is deze functionaliteit nu exclusief beschikbaar voor Android, nog voor iOS.

De ingebouwde notifications tray maakt het gemakkelijker om updates van je vrienden te zien als je in de app zelf zit. Je kunt zelf aangeven wanneer je een notificatie wilt lezen, bijvoorbeeld als je vriend je een berichtje stuurt of dat je een nieuwe badge hebt gekregen. Er is ook een mute-knop toegevoegd zodat je notificaties tijdelijk voor een uur uit kunt zetten of tot de volgende dag. Dat laatste is handig als je ‘s nachts geen berichten meer wilt ontvangen.

Lees verder na de advertentie.

Opvallend is dat Foursquare ervoor kiest deze nieuwe functie eerst op Android uitrolt in plaats van iOS. Traditioneel gezien brengt Foursquare updates eerst uit voor Apple’s mobiele platform en dan pas Android in plaats van andersom. Een van de mogelijke redenen hiervoor is dat het Android steeds groter begint te worden en zo de meeste gebruikers worden gebruikt. Foursquare zelf gaf wel aan dat updates voor iOS en BlackBerry vlug zullen volgen.

Notificatiegedeelte Foursquare

Downloaden uit de Android Market: Foursquare (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu