Spannende puzzelgame Framed 2 zet het detectiveverhaal voort

Rick van der Veer
18 augustus 2017, 12:45
1 min leestijd
Spannende puzzelgame Framed 2 zet het detectiveverhaal voort

In het populaire Framed leidde je je karakter door donkere steegjes en langs oplettende politieagenten. In opvolger van de game, Framed 2, krijg je een kijkje in wat er voorafging aan het verhaal.

Lees verder na de advertentie.

Dit moet je weten over Framed 2

Framed 2 is de opvolger van het bekende spel Framed, en speelt zich af voor de gebeurtenissen van het eerste spel. Ook dezelfde film noir-achtige stijl wordt gebruikt, met donkere silhouetten tegenover lichte accenten. De game is opgetekend als een stripboek, wat je ook terugziet in de gameplay, die gebruikmaakt van panelen.

Je speelt Framed 2 door de volgorde van deze stripboekpanelen aan te passen. Als je deze goed hebt, komt de wereld in actie en zie je hoe het verhaal verder gaat. De hoofdpersoon van het spel heeft een belangrijke koffer bij zich die hij moet afleveren. Maar een ander personage wil hem koste wat het kost tegenhouden. Hierdoor is Framed 2 een interactief verhaal, dat behoorlijk meeslepend is, mede door de passende jazzmuziek en toffe animaties.

Als je het eerste spel niet gespeeld hebt, kun je deze tijdelijk goedkoper krijgen. De eerste Framed staat tijdelijk voor maar 10 eurocent in de Play Store. Dit is dus een goed moment om het spel aan te schaffen, zeker als je wil weten hoe het verhaal na Framed 2 verder gaat. Bovendien heb je zelf in de hand hoe het verhaal zich ontvouwt.

Framed 2 downloaden

Via onderstaande link kun je Framed 2 downloaden. Om de game te spelen heb je Android 5.0 (Lollipop) of hoger nodig. Framed 2 is daarnaast tijdelijk goedkoper: je betaalt de komende dagen maar 1,99 euro voor de game, in plaats van 5,49 euro.

Download Framed 2 in Google Play (1,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu