Framed: verhalende puzzelgame nu ook voor Android

Wouter Nijsen
31 augustus 2015, 10:45
2 min leestijd
Framed: verhalende puzzelgame nu ook voor Android

Framed, het spel  waarin je een detectiveverhaal doorloopt en hiervan zelf de uitkomst bepaalt, is er nu ook voor Android. Google Play heeft er weer een fijne game bij gekregen.

Lees verder na de advertentie.

Dit doe je in Framed

Framed was al geruime tijd beschikbaar op iOS en heeft nu ook zijn weg gevonden naar Android. De game is erg populair, wat vooral komt door de fraaie  grafische stijl en het spannende verhaal dat je doorloopt. In Framed is het de bedoeling om de vakjes van een stripboek in de juiste volgorde te plaatsen. Door dit goed te doen, wordt het spelverloop en verhaal van het spel  bepaald. Tof is dat je dit geheel in eigen hand hebt.

Wat direct opvalt aan Framed is de presentatie van de game. De getekende beelden zorgen voor een film noir-achtig uiterlijk, wat er uniek uitziet. Ook tof is de soundtrack, die ervoor zorgt dat je helemaal de game wordt ingezogen.

De scènes in Framed zijn opgesplitst in diverse vlakken, waarbij jij moet zorgen dat ze in de juiste volgorde liggen. Dat doe je door ze te verslepen, en vervolgens op `play` te tikken. Heb je het juist gedaan, dan gaat het verhaal verder. Met het knopje linksboven kun je te allen tijde opnieuw beginnen. Het zijn  dus eigenlijk puzzeltjes die je telkens oplost.

Framed voor Android downloaden

Framed  is een absolute aanrader, zeker wanneer je de game nog niet eerder hebt gespeeld. Wel is het jammer dat de game  nogal  kort is: met een aantal uurtjes ben je wel door het verhaal heen. Via de link hieronder kun je  Framed downloaden. Zorg dat je beschikt over 107MB aan vrije opslagruimte en Android 4.1 of hoger.

Download Framed in Google Play (2,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu