Freezbi: al je gekozen notificaties op één plek

Wouter Nijsen
2 juli 2015, 19:01
2 min leestijd
Freezbi: al je gekozen notificaties op één plek

Met de nieuwe Android-app Freezbi kun je voor ontzettend veel zaken notificaties instellen. Dat kan voor bestaande applicaties, maar ook voor andere diensten op het web.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Freezbi

Vrijwel iedere app tegenwoordig met notificaties. Hoewel dat niet iedereen aanspreekt, zijn er zaken of diensten  waarvoor  het handig zou zijn als je berichtje ontvangt, maar dat niet mogelijk is. Hier wil de nieuwe app Freezbi je bij helpen. Freezbi geeft je de mogelijkheid om voor allerlei zaken op het web notificaties in te stellen.

Zo kun je checken wanneer een bepaalde Nexus-toestel in een bepaald land beschikbaar is, of je favoriete livestream op Twitch van start  gaat en als er een nieuwe post is geplaatst op een blog. Hiervoor zijn vaak notificaties beschikbaar, maar Freezbi brengt ze onder bij één plek.

Om dit te kunnen bewerkstelligen, biedt Freezbi een eigen verzameling met handige notificaties aan. Die vind je in de Android-app terug onder het zoekmenu, maar is ook te vinden op de officiële website van de app. De interface van Freezbi is voorzien van het fraaie Material Design en werkt middels een handig hamburgermenu. Ook het ‘abonneren’ op notificaties is vrij simpel. Onder ‘subscriptions’ worden alle notificaties die je hebt ingeschakeld verzameld.

Een toffe functie van Freezbi is Android Wear-ondersteuning, zodat je ook op je smartwatch altijd van alles op de hoogte blijft. De app is daarnaast voor ontwikkelaars interessant, omdat ze vrij gemakkelijk een eigen notificatie kunnen ontwikkelen en plaatsen in de winkel.

Freezbi voor Android downloaden

Freezbi is via onderstaande link gratis te downloaden. De app is 4,7MB groot en vereist minstens Android 3.1 voor de installatie. Er zijn geen vervelende in-app aankopen aanwezig, maar je dient je wel aan te melden voordat je de app kunt gebruiken.

Download Freezbi  in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu