Friday herinnert je leven op je Android-toestel

Redactie
27 mei 2011, 16:54
1 min leestijd
Friday herinnert je leven op je Android-toestel

Friday is een app van ontwikkelaar Dexetra. Het is een ontzettend handige app, omdat het een dagboek maakt van je leven, op basis van je telefoongebruik. De visie van de ontwikkelaar maakt duidelijk wat je ermee kunt: “Mensen gebruiken hun telefoon voor veel meer dan alleen bellen. Je smartphone zegt iets over je leven, over wie je bent en wat je allemaal doet. Friday houdt dit bij in de vorm van een dagboek. Dit kun je later teruglezen als je wilt weten wat je een bepaalde dag deed of waar je was.” Maar wat houdt Friday dan precies bij?

Simpel gezegd: alles wat je op je smartphone doet, zoals e-mailen, bellen en apps installeren. Door dit bij te houden kan Friday je later helpen op simpele vragen antwoord te geven. Als je wilt weten welke e-mails je allemaal op een bepaalde dag ontving, kan Friday dit voor je opzoeken. Behoorlijk handig voor mensen met een druk leven. Niet alleen dingen die je met je smartphone doet, worden bijgehouden, ook plaatsen waar je bent geweest. Al je gegevens zijn beveiligd met een wachtwoord, dus alleen voor jou toegankelijk.

Lees verder na de advertentie.

Friday is op dit moment alleen na het ontvangen van een uitnodiging te gebruiken. Uitnodigingen zijn aan te vragen op de website van Friday. Na het ontvangen van een uitnodiging is Friday via onderstaande link te downloaden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu