De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

Fring voor Android gelanceerd in de Android Market

Redactie
18 november 2009, 23:45
1 min leestijd
Fring voor Android gelanceerd in de Android Market
fring android

Fring voor Android is aangekondigd en per direct te downloaden uit de Android Market. Fring is een applicatie waarmee je VoIP-gesprekken via Skype, MSN, Google Talk en honderden SIP-aanbieders kunt voeren. Dat betekent dat het geschikt is om bestaande VoIP-account van providers als XS4ALL ervoor kunt gebruiken. Ondersteuning voor Twitter zit er ook in, dus dat scheelt weer een extra applicatie in je geheugen. Het werkt via 3G, GPRS en Wi-Fi. Toch is het vreemd dat Fring zoveel tijd nodig heeft gehad om een mobiele applicatie te maken.

Dat heeft er volgens CEO Avi Shechter mee te maken, dat Fring de eerste Android-applicatie is die je gratis via Skype laat bellen.

Lees verder na de advertentie.

Ze wilden niet eerst een beperkte versie uitbrengen, zoals concurrenten Meebo, Nimbuzz en eBuddy hebben gedaan. Fring richt zich op de higher-end toestellen waar je een betere gebruikservaring hebt. Symbian en iPhone zijn op dit moment de leidende platformen voor deze toestellen, maar Android was belangrijk genoeg om daar nu een gespecialiseerde app voor uit te brengen. Fring doet dit liever, dan het ontwikkelen voor goedkope J2ME-toestellen. Het Israelische bedrijf heeft al $23 miljoen aan investeringen opgehaald.

Meer info: Fring blog

Hieronder zie je de aankondiging van de Android-applicatie:

Tipgevers: Ronald, Jelmer

Categorie: Communicatie
Thema: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's