FringOut: voordeliger bellen via 3G of Wi-Fi

Redactie
5 oktober 2010, 14:36
1 min leestijd
FringOut: voordeliger bellen via 3G of Wi-Fi
fring android

Fring introduceert fringOut: een nieuwe manier om goedkoop te bellen naar vrienden en familieleden. Bellen naar vaste nummers kost 1,4 eurocent per minuut, bellen naar mobiele nummers kost 16 eurocent per minuut. Dit zijn lagere prijzen dan Skype hanteert. Bellen via Skype’s SkypeOut-dienst kost respectievelijk 2,2 en 25,5 eurocent per minuut.

In België is het bellen naar vaste nummers via fringOut even duur als in Nederland. Bellen naar mobiele nummers is iets duurder: bijna 19 eurocent per minuut.

Lees verder na de advertentie.

Om te bellen via fringOut heb je de Android-applicatie van Fring nodig. Fring is een applicatie waarmee je VoIP-gesprekken via Skype, MSN, Google Talk en honderden SIP-aanbieders kunt voeren. Dat betekent dat het geschikt is om bestaande VoIP-account van providers als XS4ALL ervoor kunt gebruiken. Ondersteuning voor Twitter zit er ook in, dus dat scheelt weer een extra applicatie in je geheugen. Het werkt via 3G, GPRS en Wi-Fi.

Opmerkelijk detail is dat de aankondiging van fringOut op dezelfde dag plaatsvindt als de introductie van Skype voor Android. Toeval of niet?

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's