Frontback: combineer je foto en selfie met populaire app

Redactie
17 april 2014, 16:22
1 min leestijd
Frontback: combineer je foto en selfie met populaire app
frontback android

Frontback is een geinige camera-app die al een geruime tijd een succes is op iOS. De app laat je foto’s schieten, maar neemt ook tegelijkertijd een selfie om jouw reactie bij de foto toe te voegen. Beide foto’s worden in één foto samengevoegd en gedeeld met het eigen sociale netwerk van Frontback, maar het is ook mogelijk om de foto’s via de bekende sociale netwerken als Facebook, Twitter, Tumblr en een reeks diensten als e-mail en sms te versturen.

Via de app is het mogelijk om vrienden en vriendinnen via het @-teken te benoemen en hashtags te gebruiken om een foto aan een categorie toe te voegen. Ook kunnen gebruikers hun locatie aan een foto toevoegen, zoals een festival, museum of andere bijzondere plek.

Lees verder na de advertentie.

Frontback Android

De Frontback Android-app laat je registeren met Google+, waarna je anderen kunt gaan volgen. Door te vegen op het scherm kun je van camera wisselen: zo bepaal je of jouw selfie of hetgeen waarvan je de foto maakt in de spotlight komt te staan. Het is eveneens mogelijk om de Frontback-foto’s van andere te bekijken, inclusief een handig overzicht met alle sociale gebeurtenissen. Denk bijvoorbeeld aan wie jouw volgt of wie jouw foto heeft geliked.

Met de app is het ook mogelijk om twee foto’s met de camera aan de voorzijde of de achterzijde te maken, en deze twee te combineren. Denk bijvoorbeeld aan het samenvoegen van twee selfies, of juist het maken van twee foto’s van een object. Als je tevreden bent met het resultaat, kun je nog een tekst toevoegen.

Download

De Frontback Android-app is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android 4.0 en hoger.

Download: Frontback (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu