De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Fruit Ninja ligt morgen in de Android Market

Redactie
14 september 2010, 8:03
1 min leestijd
Fruit Ninja ligt morgen in de Android Market
Fruit Ninja

Shainiel Deo, bestuursvoorzitter van het bedrijf Halfbrick, onthult dat het spelletje Fruit Ninja morgen in de Android Market verschijnt. In Fruit Ninja is het de bedoeling om zoveel mogelijk stukken fruit met een zwaard door midden te hakken. Zo nu en dan worden er bommen in de lucht gegooid, die je moet proberen te ontwijken. Wanneer je een bom raakt, dan is het spel afgelopen. Ook als je stukken fruit mist is het spel snel afgelopen. Fruit Ninja verscheen eerder op de iPhone en iPad.

Fruit Ninja voor Android biedt OpenFeint-ondersteuning. Hierdoor kun je verschillende achievements proberen te halen en natuurlijk de highscores verbreken van anderen. Binnen OpenFeint importeer je jouw vrienden van Twitter en Facebook, zodat jij ze in je vriendenlijst hebt staan.

Lees verder na de advertentie.

Volgens Shainiel Deo is Fruit Ninja in twee weken tijd van iOS naar Android gepoort met de NDK (native development kit). Fruit Ninja is al twee miljoen keer verkocht op de iPhone. Shainiel is benieuwd naar de resultaten in de Android Market. Het spelletje ligt morgen voor 0,99 dollar in de Market.

Hieronder een video van Fruit Ninja op de iPad. De Android-versie lijkt er sterk op, alleen heeft de game een kleiner scherm. In de video praat Shainiel over de Android-versie van Fruit Ninja.

Via: Android Police

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu