Fruit Ninja: Puss in Boots tijdelijk exclusief voor de Amazon App Store

Redactie
28 november 2011, 11:38
1 min leestijd
Fruit Ninja: Puss in Boots tijdelijk exclusief voor de Amazon App Store
Fruit Ninja: Puss in Boots tijdelijk exclusief voor de Amazon App Store

Het goede nieuws is dat Fruit Ninja: Puss in Boots vanaf vandaag te downloaden is in de Amazon App Store. Het slechte nieuws is dat het nog een tijdje zal duren voordat de game ook in de Android Market beschikbaar is. Ontwikkelaars Halfbrick biedt het nieuwe Fruit Ninja vooralsnog alleen exclusief aan in de Amazon App Store, de Android Market zal vermoedelijk nog een paar weken moeten wachten.

Dat Halfbrick voor deze weg gekozen heeft is jammer voor alle Android-gebruikers buiten de Verenigde Staten. Fruit Ninja Puss in Boots is al enige tijd te downloaden in de Apple App Store waar de game goed wordt beoordeeld. Fruit Ninja: Puss in Boots is gebaseerd op de animatiefilm van Dreamworks met de bekende kat uit Shrek in de hoofdrol. Qua werking komt de game veel overeen met de originele Fruit Ninja, hoewel de multiplayer eruit is gehaald en vervangen door een reeks van mini-games.

Lees verder na de advertentie.

Fruit Ninja: Puss in Boots zal de eerste dag gratis worden aangeboden in de Amazon App Store als de free app of the day. Daarna zal het spel 99 dollarcent kosten. Om toegang te krijgen tot de Amazon App Store zul je een Amerikaanse account moeten hebben. Anders zal je nog even moeten wachten voordat je de nieuwe Fruit Ninja game kunt spelen op je eigen Android-apparaat.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu