Funzy Bloc: uniek puzzelspelletje met vijftig levels

Redactie
6 september 2010, 10:24
1 min leestijd
Funzy Bloc: uniek puzzelspelletje met vijftig levels
doolhof

Funzy Bloc is een nieuw puzzelspel in de Android Market. Loods een klein balletje door een doolhof en zorg dat je de finish haalt. In Funzy Bloc bestuur je overigens niet het balletje, maar het doolhof. Schuif je vinger van links naar rechts over het beeldscherm om het doolhof een kwartslag te draaien. In het begin zijn levels erg makkelijk, maar op een gegeven moment kom je echte hersenkrakers tegen.

In Funzy Bloc zitten vijftig levels. In het begin zijn doolhoven rechtlijnig, maar op een gegeven moment moet je werken met vallende blokken. Dit is behoorlijk pittig, omdat blokken bovenop het balletje kunnen vallen, waarna ‘Game Over’ in beeld verschijnt. De levels zijn één voor één door te werken, maar als je zin hebt in een zwaardere uitdaging, dan kun je de optie ‘Time Attack’ kiezen. Rond zoveel mogelijk levels af in een bepaalde tijd en wie weet haal jij de meeste punten ter wereld.

Lees verder na de advertentie.

Hopelijk brengt de ontwikkelaar binnenkort een nieuwe versie van het spel uit, waardoor de doolhoven samenwerken met de versnellingsmeter in jouw Android-telefoon. Draai je telefoon een kwartslag en de positie van het doolhof verandert. Mogelijk zorgt dit voor een verbeterde speelervaring.

De graphics zijn niet oogverblindend en de Google Ads zijn nogal aanwezig, maar voor een gratis spelletje is Funzy Bloc erg aardig. Haal het spelletje op in de Android Market en zorg dat je het vijftigste level uitspeelt.

Downloaden in de Android-browser: Funzy Bloc (gratis)

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's