De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

FWeather Widget: leukste fucking weer-widget voor je Android

Gijs Ettes
26 september 2013, 12:48
1 min leestijd
FWeather Widget: leukste fucking weer-widget voor je Android
fweather widget

Erg informatief is de FWeather Widget niet, maar (fucking) leuk is hij wel. FWeather Widget neemt namelijk alles wat een reguliere weer-widget doet compleet op de hak, en omschrijft juist op ludieke wijze hoe het weer er momenteel uitziet.

Lees verder na de advertentie.

Als we namelijk aan de widget vragen hoe het er momenteel uitziet in Den Haag, luidt het oordeel simpelweg: “Just fucking grey. Enjoy the fucking birds singing and shit.” Zodra we deze voorspelling willen bijstellen, klaagt de app over ons ongeduld. In Den Bosch is het weer op het moment van schrijven ‘not fucking raining, yet’. Veel wijzer worden we er niet van, maar de widget tovert in ieder geval wel een glimlach op ons gezicht.

FWeather Widget bestaat al langer, maar geeft je sinds zijn laatste update meer mogelijkheden om het nut van deze weer-widget aan te passen, in hoeverre dat nut er al is natuurlijk. Zo kun je onder andere instellen hoe vaak de widget zichzelf ververst, kun je aangeven van welke locatie hij je de weersvoorspelling moet geven en kun je bepaalde onderdelen widget in- en uitschakelen. Als we nu enorm flauw waren, zouden we zeggen dat je deze ludieke weerwidget ook eens fucking snel moet downloaden.

Download: FWeather Widget (gratis)

Check ook ons artikel over Android widgets, met de beste tips en widgets voor jouw toestel!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu