Met deze app ervaar je de Galaxy S6 Edge+ op je Android-toestel
Wouter Nijsen
Galaxy S6 Edge+ Experience

Galaxy S6 Edge+ Experience

Gratis

Onze score

7

De Samsung Galaxy S6 Edge+ is vanaf 4 september verkrijgbaar in Nederland, maar met de officiële Experience-app kun je de smartphone  al ervaren. Zo maak je alvast kennis met het toestel.

Ontdek de Samsung Galaxy S6 Edge+

Onlangs werd de Galaxy S6 Edge+ aangekondigd en met een nieuwe app wil Samsung gebruikers het nieuwe toestel alvast laten ontdekken. Met de Galaxy S6 Edge+ Experience-app kom je meer te weten over het design, de belangrijkste features en welke accessoires voor het toestel beschikbaar zijn. Dit alles wordt op een fraaie en overzichtelijke manier gepresenteerd.

De Experience-app heeft enkele toffe functies. Zo kun je het nieuwe toestel in 360 graden bekijken en zien hoe het design van de smartphone  tot stand is gekomen. Ook wordt de draadloze manier van opladen uitgelegd.

Omdat de Galaxy S6 Edge+ sterk lijkt op zijn voorganger, is de app vooral handig om de nieuwe features van het toestel te ontdekken. In het menu `Enhanced Edge UX` vind je bijvoorbeeld informatie over de uitgebreidere Edge-mogelijkheden en in `Live Broadcast` wordt de livestreaming-functie uitgelicht. Geinig is dat de app je alvast toont waar je de functie kunt vinden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download de Galaxy S6 Edge+ Experience-app

De Galaxy S6 Edge+ Experience-app is nu beschikbaar in Google Play. De app is via onderstaande link te downloaden, 41MB groot en vereist Android 4.1 of hoger. Voor de applicatie wordt een minimale resolutie van 1280 bij 720 pixels en 1GB aan werkgeheugen aangeraden.

Download Galaxy S6 Edge+ Experience  in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.