CyanogenMod introduceert GalleryNext: eigen fotogalerij voor Android (download)

Redactie
14 januari 2014, 18:22
1 min leestijd
CyanogenMod introduceert GalleryNext: eigen fotogalerij voor Android (download)
gallerynext

De ontwikkelaars achter CyanogenMod, één van de meest populaire alternatieve Android-versies, hebben een eigen fotogalerij-app gemaakt die op den duur de standaard galerij-app van het Android Open Source Project moet vervangen. Dat meldt CyanogenMod via Google+. Ook Google werkt met de app Foto’s aan een eigen fotogalerij-app voor Android, die vooral leunt op de mogelijkheden van Google+.

GalleryNext is een verzamelplek voor al je foto’s en video’s, of ze nu lokaal op je toestel of in de cloud staan. De dienst ondersteunt Flickr, Picasa (Google+), Facebook en Dropbox, en plaats foto’s van de betreffende clouddiensten in hun eigen mappen. Lekker overzichtelijk en vooral enorm handig.

Lees verder na de advertentie.

GalleryNext: screens en info

Naast een mooi overzicht van al je foto’s en video’s kan de content ook op basis van metadata (bijvoorbeeld locatie of datum) worden ingedeeld. Dit biedt een handig overzicht voor gebruikers. Ook is er een overzicht beschikbaar dat alle foto’s en video’s, verzameld, laat zien. Daarnaast kunnen gebruikers video’s en gif’s afspelen.

Binnenkort wordt er aan de app ondersteuning voor de volledige schermmodus van Android 4.4 KitKat toegevoegd, en is er ook een editor beschikbaar waarmee gebruikers foto’s en video’s kunnen aanpassen. Veel mensen melden echter wel problemen met veel verschillende Android-toestellen. De app verkeert dus écht nog in een bètafase.

Lees meer over CyanogenMod

GalleryNext is gratis in Google Play te downloaden. Om de app te downloaden, moet je echter wel eerst lid worden van deze Google+ community. Als je dit nog niet hebt gedaan, zal de Play Store-link een foutmelding geven. Vervolgens kun je de app via onderstaande link downloaden.

Download: GalleryNext (gratis)

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu