De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Game of Thrones-game nu beschikbaar voor Android

Redactie
10 december 2014, 15:33
1 min leestijd
Game of Thrones-game nu beschikbaar voor Android

De officiële Game of Thrones-game voor Android is uit. Het spel is gemaakt door Telltale, een ontwikkelaar die al eerder succesvolle point-and-click-games als The Wolf Among Us en The Walking Dead uitbracht.


De game speelt zich af in de wereld van Game of Thrones, maar volgt het verhaal niet precies. De Game of Thrones Android-game vertelt het verhaal van House Forrester, een familie die wel in de boeken van Game of Thrones voorkomt maar niet in de HBO-serie.

Lees verder na de advertentie.

Game of Thrones Android-game

De game is een point-and-click-game. Dit betekent dat je voornamelijk bezig bent met de wereld verkennen door op objecten te drukken en interacties te starten. Alle Telltale-games zijn erg gericht op verhaalvertelling, waarbij bijvoorbeeld The Walking Dead één van de betere gameverhalen van de afgelopen jaren  heeft.

got

De Game of Thrones Android-game is het eerste deel van de zes. De volgende vijf delen zijn nog niet uit, die worden verdeeld over de  aankomende maanden één voor één uitgebracht.  Het spel biedt ongeveer twee tot drie uur gameplay, waarna je de andere delen alvast kunt kopen voor een totaalbedrag van 16,24 euro.

Game of Thrones video

Download de Game of Thrones game

Game of Thrones is voor 3,98 euro te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.3.3 en hoger.

Download Game of Thrones in Google Play (3,98 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu