4 apps om het nieuwe seizoen van Game of Thrones te volgen

Jarno Stinissen
25 april 2016, 12:23
3 min leestijd
4 apps om het nieuwe seizoen van Game of Thrones te volgen

Het zesde seizoen van Game of Thrones  is gisteravond in de VS  van start gegaan  en vannacht  ook Nederland aan de beurt. Met deze vier Android-apps ben je weer helemaal up-to-date van de hitserie.

Lees verder na de advertentie.

Game of Thrones-apps voor Android

Naast de serie zelf zijn er ook genoeg apps om in de Game of Thrones-sfeer te blijven. Na een jaar wachten  is het begrijpelijk dat je geheugen even opgefrist moet worden. Daarom hebben we het volgende lijstje samengesteld, waarmee  je  niet alleen alle  afleveringen kunt kijken, maar  ook de komende weken helemaal bij blijft van alle  verhaallijnen.

1. HBO GO

hbo go

Met HBO GO krijg onbeperkt toegang tot alle HBO-programma’s op je Android-toestel, mits je een HBO-abonnement hebt. Ook het nieuwe seizoen van Game of Thrones is te bekijken via de  officiële  Android-app.  Daarnaast vind je in HBO GO  relevante  achtergrondinformatie over alle films en series van de dienst, waaronder de cast, speelduur  en beoordeling door gebruikers.

HBO GO is vooral een extensie van de officiële HBO-zender. Heb je nog geen abonnement op HBO, dan kun je dit via je provider aanvragen. Let erop dat de maandprijs per aanbieder verschilt.

Download HBO GO in Google Play (gratis)

2. Play. van KPN

game of thrones-apps

Met KPN Play kijk je al je favoriete series, films en tv-programma’s op je Android-tablet of smartphone. Als je de app nu installeert, heb je de eerste maand kosteloos toegang tot de 23 populairste live tv-zenders én een uitgebreid On Demand-aanbod, waaronder Game of Thrones van HBO.

Om de app te gebruiken heb je geen KPN-abonnement nodig. Dankzij de gratis proefmaand ben je in ieder geval verzekerd van de eerste vier Game of Thrones-afleveringen van seizoen 6. Wil je na de proeftijd gebruik blijven maken van de app, dan betaal je maandelijk 11,99 euro, waardoor je ook de rest van het seizoen kunt bekijken.

Download Play.  van KPN  in Google Play (gratis)

3. Game of Thrones-game

game of thrones-apps

Alhoewel de officiële Game of Thrones-game, die is gemaakt door Telltale, zich afspeelt in dezelfde wereld als de tv-serie, volgt het spel een andere verhaallijn. De  mobiele game  vertelt het verhaal van House Forrester, een familie die wel in de boeken van Game of Thrones voorkomt, maar (nog) niet in de tv-serie.

Het spel  is een point-and-click-game. Dit betekent dat je voornamelijk bezig bent met de wereld verkennen door op objecten te drukken en te praten met personages. De eerste aflevering van de game is gratis, daarna betaal je per episode 1,99 euro.

Download de Game of Thrones-game  in Google Play (gratis)

4. Reddit

Reddit Android-app

Reddit beschikt over veel grote pagina’s die geheel gewijd zijn aan tv-series, waaronder Game of Thrones natuurlijk. Met de officiële Reddit Android-app kun je de populaire subreddit van de tv-serie bekijken, waarin verhaallijnen worden uitgelegd, discussies worden gehouden en je content vindt die door fans is gemaakt.

Ook als je het vijfde seizoen nog niet hebt gekeken, kun je gerust de Game of Thrones-pagina op Reddit bezoeken. Er zijn namelijk speciale ‘No Spoiler’-pagina’s te bekijken. Ook kun je zoeken naar specifieke episode-pagina’s waar je relevante achtergrondinformatie leest, of zelf je hart kunt luchten over hoe goed de desbetreffende aflevering  dan wel niet is.

Download Reddit  via APK Mirror (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu