Game Wallpapers: gratis achtergronden van je favoriete games

Game Wallpapers AndroidOp zoek naar een nieuwe achtergrond voor je Android-toestel? Dan zit je met Game Wallpapers van de Nederlandse ontwikkelaar Mark Heinis gebakken. De wallpaper-app bevat meer dan 200.000 achtergronden van je favoriete videogames. Van toppers als Grand Theft Auto 5 en Diablo III tot Bioshock Infinite en Borderlands 2; deze app bevat elke game-achtergrond die je je maar kunt bedenken.

Wanneer je de app start, kun je bovenin schakelen tussen de tabbladen ‘Zoeken’ en ‘Console’. Bij eerstgenoemde zoek je op basis van het spelplatform en steekwoorden naar een achtergrond, terwijl je bij ‘Console’ de database met wallpapers benadert door te kiezen voor het soort spelcomputer. Zo zijn de pc, Mac en Xbox 360 aanwezig, maar ook spelcomputers als de PS3, Nintendo Wii (U), Nintendo 3DS en klassiekers als de Atari 2600 en Super Nintendo. Bij elk spel zie je een korte beschrijving die betrekking heeft op het verhaal en de gameplay. Direct daaronder kun je de beschikbare wallpapers checken.

Het is mogelijk om in te zoomen op details van de achtergronden en deze via de knoppen rechtsboven op te slaan op je toestel of direct instellen als achtergrond. Daarnaast kun je vanuit Game Wallpapers de achtergronden delen via onder andere Gmail, Hangouts en sociale media.

Voor de meeste bekende games is een groot aantal wallpapers beschikbaar, maar beeldmateriaal van sommige oudere en minder bekende titels zoals de Xbox 360-launchgame Condemned ontbreken. Niettemin is het aanbod groot en zeker de moeite waard voor fervente gamers die hun smartphone willen personaliseren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Game Wallpapers downloaden

Game Wallpapers heeft als app-machtigingen netwerkcommunicatie en toegang tot je opslagruimte. De app vereist 6,4MB opslagruimte en draait op Android 2.1 en hoger.

Download: Game Wallpapers (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.