Gameloft brengt Block Breaker 3 Unlimited uit

Redactie
15 september 2011, 18:29
1 min leestijd
Gameloft brengt Block Breaker 3 Unlimited uit
Gameloft brengt Block Breaker 3 Unlimited uit

Ontwikkelaar Gameloft heeft een nieuwe versie uit de Block Breaker serie uitgebracht. In Block Breaker 3 Unlimited moet je niet alleen blokken kapot maken, maar er zijn ook talloze extra mogelijkheden aan het spel toegevoegd om het spannend te houden. Zo zijn er acht verschillende speltypes, eindbaasgevechten en veel explosies waardoor het derde deel uit de reeks de vorige twee moet doen vergeten.

Block Breaker 3 is een zogenaamde Breakout clone, een term die wordt gebruikt om games aan te duiden waarbij een bal met een batje moet worden geraakt. Een van de eerst games in deze reeks in het bekende Pong. Block Breaker 3 Unlimited lijkt echter niet veel op het oude spelletje van Atari, dit is een visueel spektakel met opzwepende muziek waardoor de game zeer zeker de moeite waard is. Naast eerder genoemde mogelijkheden is er ook een level generator optie waarmee je je eigen levels kunt creëren zodat de game nooit echt is uitgespeeld.

Lees verder na de advertentie.

De game is al een tijdje uit voor iOS en daar heeft deze een hoge waardering. Voor 73 eurocent is Block Breaker 3 Unlimited te downloaden in de Android Market. Wel heb je minimaal Android 2.2 of hoger nodig om het spel te kunnen spelen. Ook moet je een redelijk krachtige Android-telefoon hebben.

Downloaden via Android Market: Block Breaker 3 Unlimited (€0,73)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu