Gameloft gaat Android-games via mobiele operator afrekenen (update)

Redactie
17 mei 2010, 21:58
2 min leestijd
Gameloft gaat Android-games via mobiele operator afrekenen (update)
gameloft games


Gameloft heeft het aantal games voor Android verder uitgebreid. Bijzonder is dat ze de games niet alleen via de Android Market verkopen, maar ook rechtstreeks via de eigen website. Dat is handig voor mensen die niet in bezit zijn van een creditcard, want je kunt ook afrekenen via de mobiele telefoonrekening van de Nederlandse operators KPN, T-Mobile, Tele2, Telfort en Vodafone.

Ook kun je met creditcard of PayPal betalen. De games kosten $4,99 en dat is goedkoper dan de €4,99 die Gameloft in de eurolanden voor de games rekent. Alle games worden op de website gedemonstreerd op een Nexus One.

Lees verder na de advertentie.

In de Android Market waren al de games Asphalt, Assassin’s Creed, Midnight Bowling 2, Prince of Persia, The Settlers en een paar minder bekende games te krijgen. Nu komen er interessante titels bij, waardoor het aanbod dat je via de website kan aanschaffen er nu als volgt uitziet:

  • Modern Combat: Sandstorm
  • Let’s Golf
  • Hero of Sparta
  • Tom Clancy’s H.A.W.K.
  • Real Soccer 2010
  • Dungeon Hunter
  • Asphalt 5
  • Gangstar: West Coast Hustle
  • Assassin’s Creed – Altaïr’s Chronicles
  • N.O.V.A Near Orbit Vanguard Alliance

Bij het afrekenen krijg je de mogelijkheid om je operator te kiezen:

gameloft afrekenen

Vervolgens heb je de keuze om telefoonrekening, creditcard of PayPal aan te klikken:

gameloft telefoonrekening

Een paar voorbeelden van games die je op deze manier kunt aanschaffen:

Modern Combat: Sandstorm

modern combat sandstorm

Modern Combat Sandstorm is een actiethriller waarbij je in een moderne oorlog verstrikt raakt. In Operation Sandstorm is het jouw missie om een terroristische cel op te sporen en te vernietigen. De first person shooter bevat 10 solo-missies in het Midden Oosten. Je kunt lokaal of online multiplayer spelen op drie verschillende kaarten. Voor de bediening zijn drie verschillende opties beschikbaar.

Let’s Golf

lets golf

Dit golfspel is van een heel andere orde: hier ga je relaxed een balletje slaan in een 3D-omgeving. Je kiest uit een van de vier spelkarakters en hebt 63 holes om je kunsten te laten zien. De golfbanen bevinden zich op vier locaties: de Fiji-eilanden, een Amerikaanse berglandschap, het Engelse platteland en de Schotse hooglanden. Elk karakter heeft een eigen stijl en eigen sterke en zwakke punten.

Real Football 2010

real football 2010

Met het WK en een nieuw voetbalseizoen op komst kun je je met Real Football 2010 alvast voorbereiden. In deze game heb je de keuze uit 245 teams in 8 verschillende leagues. Bijna alle spelers zijn in de game aanwezig. Je speelt wedstrijden in 14 stadions die in 3D zijn weergegeven. Bedienen doe je met de touchpad van je toestel. Via online updates blijf je op de hoogte van de laatste spelersaankopen. Ook krijg je de voetbalscores via RSS aangeleverd.

Helaas blijkt dat veel van de genoemde games niet goed werken. Asphalt 5, Let’s Golf! en Real Soccer 2010 blijken wel te spelen, maar met Assassin`s Creed, Modern Combat, NOVA, Hero of Sparta, Dungeon Hunter, HAWX en Gangstar worden problemen gemeld. Gelukkig kun je bij Gameloft een refund krijgen als een game niet goed blijkt te werken.
Tipgever: Jules

Categorie: Games
Spotlights: Google Play, KPN

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's