Gameloft opent speciale Android Honeycomb-softwarewinkel

Wouter Nijsen
6 mei 2011, 20:30
1 min leestijd
Gameloft opent speciale Android Honeycomb-softwarewinkel
gameloft-logo

De bekende gamestudio Gameloft bewandelt een wat vreemde weg om hun games aan de man/vrouw te brengen. Je vind hun Android-games netjes in de Android Market, maar ook in hun eigen software-winkel. Een aantal games zijn zelfs alleen exclusief, rechtstreeks Gameloft te koop. Voor gebruikers heeft de softwarewinkel van Gameloft echter één groot nadeel. De games die je hier koopt kun je op slechts één Android-telefoon installeren. Wanneer je een nieuwe Android-telefoon koopt zul je ze dus opnieuw moeten aanschaffen. Ondanks aanhoudende kritiek van Android-gebruikers gaat Gameloft voorlopig echter gewoon door met deze manier van gameverkoop. Sterker nog, ze gaan zelfs uitbreiden.

Sinds kort heeft Gameloft namelijk een speciale softwarewinkel voor Honeycomb geopend om op deze manier games aan te bieden die geoptimaliseerd zijn voor de nieuwste generatie Android-tablets. Het aanbod is met slechts 2 games nog behoorlijk karig, maar reken er op dat er binnen afzienbare tijd meer games bijkomen. Via deze link kun je alvast een blik werpen in de Honeycomb-winkel van Gameloft.
Hopelijk voegt Google binnenkort een aparte Honeycomb-sectie aan de Android Market toe zodat je als Honeycomb-gebruiker snel geoptimaliseerde apps en games kunt vinden.

Lees verder na de advertentie.

Via: Tabletcommunity

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu