De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Gameloft’s 9mm gangstergame nu ook uitgebracht voor Android

Redactie
27 september 2011, 17:39
1 min leestijd
Gameloft’s 9mm gangstergame nu ook uitgebracht voor Android
Gameloft's 9mm gangstergame nu ook uitgebracht voor Android

Het duurde een tijdje, maar nu is de gangstergame 9MM van Gameloft ook te vinden in de Android Market. Het spel was al een enige tijd uit voor iOS, maar is nu dan ook beschikbaar voor Android. De langverwachte game die doet denken aan Max Payne en Grand Theft Auto is niet helemaal geworden wat men ervan verwacht had. Zo is er geen open wereld geworden en kun je niet autorijden. Wel is een van de betere third-person shooters die momenteel te vinden is in de Android Market.

In 9mm speel je als John ‘Loose’ Kannon, de leider van een politieteam gespecialiseerd in het oppakken van gangsters en drugsdealers. Wanneer ze de broer van een drugsdealer neerschieten en miljoenen dollars jatten komt de dealer achter ze aan. In het gehele spel is geen enkele good guy te vinden en dat is een welkome afwisseling. Als derde persoons-schietspel is 9mm ongetwijfeld een goed spel. Je kunt talloze drugsbendes neerknallen. Wel duurt de game niet erg lang. In drie uur kun je het spel op het laagste niveau uitspelen.

Lees verder na de advertentie.

9mm blinkt vooral uit door de multiplayer-modus waarbij je met maximaal twaalf spelers tegelijkertijd kunt gamen. Hierbij heb je de keuze uit vier verschillende speelmappen. Jammer is dat de graphics niet helemaal vloeiend zijn en de personages soms houterig overkomen. De soundtrack is wel goed gekozen met een goede mix van hip-hop en rap. Voor 5,18 euro is 9mm te downloaden in de Android Market.

Downloaden via Android Market: 9mm (€5,18)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu