Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Gameloft’s Brother in Arms 2 gratis te downloaden in de Android Market

Redactie
6 december 2011, 14:00
1 min leestijd
Gameloft’s Brother in Arms 2 gratis te downloaden in de Android Market
Gameloft's Brother in Arms 2 gratis te downloaden in de Android Market

Gameloft heeft de game Brother in Arms 2: Global Front uitgebracht. De oorlogsshooter is gratis te downloaden in de Android Market en biedt vijftig levels verspreid over vijf verschillende gebieden. Je kunt alleen spelen of tegen maximaal vijf vrienden. Naast het lopen in het veld met geweren kun je ook in een tank of terreinvoertuig gaan rijden of een zweefvliegtuig bedienen.

De vijftig missies spelen zich af in de Stille Oceaan, Normandië, Noord-Afrika, Duitsland en Sicilië. Het zijn plaatsen die in de Tweede Wereldoorlog een grote rol spelen, de tijdsperiode waarin de game zich ook afspeelt. Naast een single player campagne is er ook een uitgebreide multiplayer die werkt via Bluetooth maar ook online via Wi-Fi. Er zijn drie verschillende spelmodussen als je met meerdere gamers speelt: Free For All, Team Deatchmatch en Domination.

Lees verder na de advertentie.

Om Brother in Arms 2: Global Front te spelen heb je minimaal Android 2.0 nodig. Het spel is gratis te downloaden in de Android Market. Je kunt het spel helemaal gratis uitspelen door medailles te verdienen waarmee je wapens en uitrustingen kunt vrijspelen maar als je het proces wat wilt versnellen kan je ook upgrades aanschaffen door middel van een in-app aankopen.

Downloaden via Android Market: Brothers In Arms® 2 (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu