Placeholder

Gamelofts Green Farm nu beschikbaar in Android MarketHet boerderijspel Green Farm nu ook beschikbaar voor Android. De game van ontwikkelaar Gameloft heeft erg veel weg van het bekende FarmVille. In Green Farm ben je een boer die een boerderij opbouwt en onderhoudt. Zo kun je gewassen oogsten, vee houden en je boerderij steeds uitbreiden met nieuwe voorwerpen. Ook kun je aan de gang als timmerman en kaas en appelsap maken.

Door het oogsten van je gewassen kun je munten verdienen waar je uitbreidingen mee kunt kopen. Daarnaast is het mogelijk om vrienden cadeau’s te geven of om geschenken van anderen te ontvangen. Als je iedere dag terugkomt om de game te checken krijg je extra beloningen. Het spel is echter niet gelinkt aan het bestaande Facebook-spel. Je kan natuurlijk wel een een nieuwe boerderij op je mobiel bouwen.

De Green Farm is gratis te downloaden in de Android Market, maar voor de meeste extra features zul je moeten bijbetalen. Vergelijkbaar met de Facebook-versie van het spel waarbij je ook extra’s kunt kopen. Wel is minimaal Android 2.2 vereist voor het grafisch zware spel, en niet alle moderne toestellen worden ondersteund.

Downloaden via Android Market: Green Farm (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.