Gamer.nl Android-appGamer.nl is de oudste en één van de beste gamewebsites van Nederland. De website biedt onder andere nieuws, reviews, video’s en de bekende top 100 van het betreffende jaar. De Gamer.nl Android-app, die al een geruime tijd niet van enige vernieuwing is voorzien, heeft dinsdag toch eindelijk een update gekregen.

Door de update kunnen gebruikers van de Gamer.nl Android-app fijner artikelen lezen en de foto’s en video’s binnen die artikelen bekijken.

Gamer.nl Android-app

Met de toevoeging van foto’s en video’s binnen artikelen is één van de grootste gebreken verleden tijd. De foto’s en video’s worden tevens in nieuwsberichten getoond. Daarnaast wordt de menubalk van de Gamer.nl Android-app voortaan op grote schermen juist weergegeven. Bij de vorige app-versie werden de knoppen van de menubalk niet in zijn geheel weergegeven.

Als laatste heeft Gamer.nl een reeks aan bugfixes doorgevoerd. Hierdoor zou de app sneller en stabieler moeten draaien. De Gamer.nl Android-app is gratis in Google Play te downloaden.

Download: Gamer.nl (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.