De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

GAMEVIL brengt RPG-game Illusia uit

Redactie
18 maart 2011, 16:34
1 min leestijd

Ontwikkelaar GAMEVIL heeft een nieuwe RPG-game uitgebracht in de Android Market. De maker van games als Zenonia en Baseball Superstars heeft veel werk in de nieuwste game gestopt, wat zeker te zien is! De graphics van Illusia zijn kleurrijk, strak en cartoonachtig. Daarnaast biedt Illusia een interessant verhaal en erg veel mogelijkheden. Je begint met een personage en probeert hem te laten groeien op drie gebieden: kracht, intelligentie en vaardigheid. Lukt het jou om de geheimen van de mysterieuze toren van Illusia te ontrafelen?

De schilderachtige wereld van Illusia kent zeven verschillende levels. Daarnaast zijn er meerdere modi, zoals de Rush Mode n de Mission Mode. Ook is het mogelijk om een spel op een makkelijk of moeilijk niveau te spelen.

Lees verder na de advertentie.

Zijn er minpunten? Ja, helaas wel. Het spel weegt 18 MB en het is niet mogelijk om de game naar de SD-kaart te verplaatsen. Daarnaast is het verhaal soms langdradig, waardoor je tien minuten moet wachten voordat het spel daadwerkelijk begint. GAMEVIL had beter een demo uit kunnen brengen, zodat potentiële kopers het spel voor aankoop kunnen testen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu