Ganja Farmer laat je wiet kweken op je Android-smartphone

Gijs Ettes
2 januari 2014, 11:04
1 min leestijd
Ganja Farmer laat je wiet kweken op je Android-smartphone
Ganja Farmer Android

AndroidPlanet heeft de afgelopen weken de bètaversie van Ganja Farmer mogen testen. In deze game, gemaakt door Nederlanders, is het onder andere de bedoeling om wiet, graan en paddo’s te te verbouwen. De finale versie van het spel is inmiddels beschikbaar in de Play Store, is 18,25MB groot en gratis te downloaden. Middels in-app aankopen is het echter wel mogelijk de progressie in de game te versnellen.

In Ganja Farmer kruip je in de huid van een relaxte wietteler die diverse geestverruimende gewassen teelt, om zo aan zijn inkomen te komen. Je hebt drie akkers tot je beschikking om een gewas naar keuze te planten. Daarna begint het grote wachten, aangezien het minstens een minuut duurt voordat de plantjes klaar zijn om geoogst te worden. Eens in de zoveel tijd komen klanten langs om je producten te kopen. Voor elke verkoop ontvang je vervolgens geld en ervaringspunten. Daarmee speel je nieuwe soorten wiet vrij, alsmede een oven voor het maken van spacecakes.

Lees verder na de advertentie.

Ganja Farmer

Naast akkers bevat Ganja Farmer een schuur om te checken hoeveel producten je hebt en een rad van fortuin dat je tegen betaling kunt draaien om prijzen te winnen. Daarnaast zijn er leaderboards beschikbaar en hint een neergestort vliegtuig op een update van de game op 14 januari.

Ganja Farmer is een geinige simulatiegame die op dit moment nog niet zo heel veel om het lijf heeft. De gameplay komt vooral neer op het planten, oogsten en verkopen van gewassen. We hopen dan ook dan een aankomende update het concept iets meer uitdiept, bijvoorbeeld met de mogelijkheid om te handelen (met andere spelers) en meer micromanagement.

Download: Ganja Farmer (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu