Gathering Sky: rustgevende game met een unieke soundtrack

Wouter Nijsen
16 augustus 2015, 11:24
2 min leestijd
Gathering Sky: rustgevende game met een unieke soundtrack

Gathering Sky is een nieuwe Android-game die het niet moet hebben van zijn uitdagende gameplay, maar biedt daarentegen een rustgevende ervaring. Het is de tofste game die je deze week speelt.

Lees verder na de advertentie.

Een avontuur met vogels

Niet iedere Android-game heeft snelle gameplay en veel actie nodig om interessant te blijven, en dat bewijst het nieuwe Gathering Sky. Dit  is een spelletje  waarin het de bedoeling is om rustig de spelwereld te verkennen en zo tot rust te komen. Je speelt als een groep vogels en probeert ze van omgeving tot omgeving te begeleiden, zonder dat hier veel actie aan te pas komt.

In Gathering Sky begin je als een enkele vogel in de lucht en krijg je de taak om meer vogels te vinden, om zo een groep te vormen. Dat doe je door rustig door de verschillende omgevingen te vliegen. Toch staat muziek in Gathering Sky centraal. Elke omgeving  heeft een eigen soundtrack en dat zorgt voor een unieke en muzikale spelervaring.

Alleen de grafische stijl van Gathering Sky maakt de game al de moeite van het spelen waard. Zo zien de getekende achtergronden er schitterend uit en wordt alles fraai  in beeld gebracht. Je stuurt de vogels een richting op door je vinger kort op het scherm te leggen en even vast te houden. Deze simpele besturing werkt goed en zorgt ervoor dat je echt het gevoel hebt door de lucht te vliegen.

Gathering Sky voor Android downloaden

Gathering Sky is een unieke ervaring en daarom is het jammer dat de game zo  kort is. Met een uur ben je namelijk wel door het spelletje heen. De game  is met een prijs van 3,32 euro relatief duur, maar in onze ogen toch het geld waard. Gathering Sky is via onderstaande link te downloaden, 286MB groot en werkt met Android 4.1 of hoger.

Download Gathering Sky  in Google Play (3,32 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu