Download nu alvast de app voor de nieuwe Samsung Gear 360

Erwin Vogelaar
17 april 2017, 11:13
2 min leestijd
Download nu alvast de app voor de nieuwe Samsung Gear 360

De Samsung Gear 360-app is nu alvast te downloaden. De kleine camera kun je binnenkort onder andere met de Samsung Galaxy S8 gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Gear 360-app

Vanaf half mei is de nieuwe Gear 360 verkrijgbaar. Dit kleine cameraatje van Samsung laat je met het grootste gemak 360 graden-video opnemen met twee fisheye-lenzen van 8,4 megapixel. Hiermee maak je beelden in 4k-resolutie. De Gear 360 valt ook op, omdat het mogelijk is om te livestreamen naar YouTube of Facebook. De kijker is dan om vrij rond te kijken in de omgeving die jij filmt. Om deze camera te gebruiken, kun je de bijhorende app downloaden. Dit kan nu alvast in de Play Store.

Hoewel de vernieuwde Gear 360 wordt gelanceerd samen met de Galaxy S8, heb je dit nieuwe toestel niet nodig om de camera te gebruiken. Het apparaatje werkt ook op de Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S6 Edge+, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge en Galaxy A5 (2017). Dus heb je een van deze toestellen en ben je van plan de camera aan te schaffen, dan kun je net zo goed de app al even downloaden. De camera doet het overigens ook voor het eerst op iOS-toestellen. De nieuwe Gear 360 kost 249.99 euro.

De Gear 360 is natuurlijk niet de enige accessoire die samen met de Galaxy S8 lanceert. Er komt een nieuwe Gear VR uit met een controller en ook de opvallende Samsung DeX staat klaar. De DeX is een dock waar de smartphone in geplaatst wordt. Vervolgens is het toestel te gebruiken als een desktopcomputer met onder andere Microsoft Word en andere programma’s.

Samsung Gear 360 downloaden

De app voor de Samsung Gear 360 is via onderstaande link te downloaden. Dit kan uiteraard alleen op de toestellen die we hierboven genoemd hebben. Ook moet je minimaal Android 5.0 (Lollipop) draaien om te app te gebruiken.

Download Samsung Gear 360 in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu