Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Geavanceerd geluidsbeheer met Volume Control +

Redactie
13 augustus 2011, 18:18
1 min leestijd
Geavanceerd geluidsbeheer met Volume Control +
Volume Control +

Een veel voorkomende probleem op Android-telefoons is dat je in plaats van je mediavolume je belvolume aanpast. Als je bijvoorbeeld een muziekapplicatie start en je bent net iets te vlug en pas je per ongeluk het belvolume aan dan zorgt dat later weer voor problemen. Met Volume Control + behoren zulke fouten tot het verleden. In de app kun je het volume aanpassen en vastzetten zodat dit later niet plots wijzigt.

Met de applicatie zijn diverse soorten apart te regelen. Zo kun je het geluid van media, notificaties, gebeld worden, een telefoongesprek, het alarm en het systeem instellen. Je kunt dit doen door met een regelbalk, knoppen (plus en min) of een grote ronde volumeknop dat de bediening een analoog gevoel meegeeft. Je hebt drie geluidsprofielen die in te stellen zijn: normaal, trillen en stil.

Lees verder na de advertentie.

Het grote voordeel van Volume Control + is dat je de geluidsinstellingen ook vast kunt zetten en deze door andere programma’s gewijzigd kan worden. De app heeft ook een eigen widget zodat je van je homescreen snel tussen verschillende geluidsprofielen kunt wisselen. De applicatie is gratis te downloaden in de Android Market, maar er is ook een betaalde versie die 69 eurocent kost en geen reclame heeft en waarmee je nog meer geluidsprofielen aan kunt maken.

Downloaden via Android Market: Volume Control + (gratis)

Downloaden via Android Market: Volume Control + Pro (€0,69)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu