Gebruik het iPhone-toetsenbord op je Android-telefoon

Redactie
18 juli 2011, 16:24
1 min leestijd
Gebruik het iPhone-toetsenbord op je Android-telefoon
Gebruik het iPhone-toetsenbord op je Android-telefoon

Een veelgehoorde klacht van voormalige iPhone-gebruikers die zijn overgestapt naar Android is dat ze het toetsenbord van de iPhone missen. De iPhone Keyboard Emulator app maakt het Apple-toetsenbord beschikbaar op je Android-telefoon. Alleen de beruchte autocorrectie van de iPhone is niet overgenomen. De lay-out en vormgeving is haast identiek aan het iPhone-toetsenbordje.

Er zijn heel wat keyboardvervangers te vinden in de Android Market zoals Swype, SwiftKey X en Betterkeyboard. Deze komen echter niet in de buurt van het iPhone-toetsenbord zoals de iPhone Keyboard Emulator app dit doet. Als je de app installeert moet je nog wel via Instelling onder het kopje Taal en toetsenbord het iPhone-keyboardje selecteren. Daarna kun je overal in het besturingssysteem het nieuwe toetsenbord gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

De iPhone Keyboard Emulator app is gratis te downloaden, als je echter ook gebruik wilt maken van woordaanvulling dien je de volledige versie aan te schaffen voor ongeveer 2,95 euro. De woordverbetering is niet hetzelfde als op de iPhone, dit gaat gewoon via de normale Android-manier. Voor beide apps is minimaal Android 2.1 vereist.

Downloaden via Android Market: iPhone Keyboard Emulator FREE (gratis)

Downloaden via Android Market: iPhone Keyboard Emulator (€2,95)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu