De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Gebruik je Android-apparaat als tweede computerscherm met ScreenSlider

Redactie
18 januari 2012, 10:00
1 min leestijd
Gebruik je Android-apparaat als tweede computerscherm met ScreenSlider
Gebruik je Android-apparaat als tweede computerscherm met ScreenSlider

Wat extra schermruimte voor je computer is nooit weg, maar twee beeldschermen naast elkaar is soms iets teveel van het goede. Je kan echter ook gemakkelijk het scherm van je Android-apparaat gebruik maken. Een goede app hiervoor is ScreenSlider die tijdelijk is afgeprijsd. Met het installeren van deze app en een Windows-programma tover je je Android-tablet om in een tweede computerscherm.

Als je de app en de juiste PC-software hebt geïnstalleerd dien je het Android-apparaat met het scherm te verbinden. Dit gaat via Wi-Fi, waarbij je computer en je Android-apparaat op hetzelfde draadloze netwerk moeten zitten. Als je kiest voor de Pro-versie, die je sowieso dertig dagen gratis kunt gebruiken, kan je ook touchbewegingen gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld Internet Explorer vergroten op je scherm door te ‘knijpen’ met je vingers.

Lees verder na de advertentie.

De Pro-versie biedt ook de mogelijkheid om bestanden tussen Android en de PC te verslepen en om in PC-applicaties van je Android-toetsenbord gebruik te maken. Om na de dertig dagen van de Pro-versie te blijven gebruiken kan je deze aanschaffen door middel van een in-app aankoop.

De tweede beeldschermapp ondersteunt Android 2.2 tot en met Android 3.2.1. Ice Cream Sandwich zou wel werken, maar wordt officieel nog niet ondersteund. ScreenSlider werkt goed samen met de meeste Windows-versies, met Mac OSX en Windows 7 Starter Edition kan de app nog niet overweg.

Downloaden via Android Market: ScreenSlider by REDFLY (Tijdelijk €0,71)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu