Geek- en nerdhumor om te lachen: iGag voor Android

Redactie
15 september 2012, 13:47
1 min leestijd
Geek- en nerdhumor om te lachen: iGag voor Android
iGag

9GAG is een populaire humoristische website gevuld met plaatjes en video’s van voornamelijk internetmemes, zoals de Trollface, Y U NO-guy en mijn favoriet: de Bitch Please! De website is grotendeels een combinatie van nerd- en geekhumor en draait om het internet en ‘echte leven’, waarbij kleine situaties heel groot worden gemaakt. Omdat 9GAG alleen een officiële iOS-app heeft, dacht de maker van niet-officiële iGag: ik noem mijn Android-app lekker als een iOS-app. Dat kun je ook als humor zien.

iGag werkt op Android-smartphones en -tablets en scrollt lekker weg. Je kunt via de app inloggen op 9GAG, reageren op posts en deze een min of plus geven. Het is ook mogelijk om 9GAG-posts te delen via Twitter en Facebook. 9GAG heeft al redelijk wat niet-officiële apps in de Google Play Store, maar de keuzemogelijkheden in iGag steken er met kop en schouders bovenuit.

Lees verder na de advertentie.

Het kleine nadeel van iGag is het gebruik van advertenties. Om deze te verwijderen kun je een in-app aankoop van 0.99 dollar doen. En dat is niet veel als je van 9GAG houdt, want de app wordt regelmatig geüpdatet en bezorgt je meerdere malen per dag een goede glimlach.

Download: iGag (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu