Placeholder

Geen Flash voor Firefox voor Android tot 2012 maar nu al wel te downloadenFirefox voor Android zal in 2012 eindelijk ondersteuning krijgen voor Flash, maar voor diegene die niet kan wachten is ook de laatste nightly build te downloaden waarin Flash al wel werkt. Zoals je kunt verwachten van een nightly build is deze niet erg stabiel, maar het is tot nu toe de enige manier om Flash in combinatie met Firefox op je Android-apparaat te gebruiken.

Naar alle verwachting zal Flash pas officieel worden ondersteund met versie tien van de browser van Mozilla. Kijkend naar de desktopversie zal deze rond 31 januari 2012 worden verwacht. Voor een Android-browser is dat eigenlijk te lang. De standaard meegeleverde browser van Google kan namelijk wel met Flash overweg. Veel mobiele Firefox-gebruikers klagen al tijden dat ze niet over Flash kunnen beschikken.

De APK met de nightly build met Flahs is hier te downloaden. Installeren is op eigen risico en niet aan te raden als Firefox je hoofdbrowser is.

Bron: Android Police

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.