De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Geen saaie notificaties meer met Pops

Redactie
19 augustus 2011, 19:26
1 min leestijd
Geen saaie notificaties meer met Pops
Geen saaie notificaties meer met Pops
Notificaties via Pops

Iedereen met een Android-telefoon krijgt zijn notificaties boven in de balk met daarbij een icoontje en meestal een korte tekst. Met Pops voor Android kun je deze notificaties veel meer tot leven laten komen. De app stelt je in staat om de standaard berichtgeving te vervangen door visuele animaties waardoor het veel leuker moet worden om een notificatie te ontvangen. Met Pops kun je ook je eigen animaties maken zodat je je telefoon nog beter aan je persoonlijke stijl kunt aanpassen.

Pops biedt heel wat notificatiepakketten met verschillende thema’s. Enkele voorbeelden zijn Alarm, Flowers, PiggyPop, Nyan Cat en Spotlight. Het aantal thema’s breidt in een rap tempo uit, en als hier niets tussenzit wat je aanstaat kun je met de camera nog altijd je eigen thema’s aanmaken. Notificaties van diensten die je kunt aanpassen zijn onder meer Twitter, Facebook, SMS en Gmail. Het is ook mogelijk om de berichtgeving via Pops tijdelijk uit te zetten met de slaapmodus.

Lees verder na de advertentie.

Hoewel de notificaties daadwerkelijk tot leven komen met de app, is nog maar de vraag wat de invloed hiervan zal zijn op je batterijduur. Ook is het jammer dat je nog niet per persoon of soort bericht aparte notificaties kunt aangeven, maar wellicht dat dit later nog volgt. Pops is gratis te downloaden in de Android Market en heeft minimaal Android 2.0 nodig om te kunnen draaien.

Downloaden via Android Market: Pops – Themes For Your Alerts (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu