De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Download: geheimen-app Secret nu volledig Nederlandstalig

Gijs Ettes
17 juni 2014, 11:13
1 min leestijd
Download: geheimen-app Secret nu volledig Nederlandstalig
Secret update

Secret is van een update voorzien die de geheimen-app volledig Nederlandstalig maakt. Onder andere de tabbladen ‘Vrienden’ en ‘Verkennen’ zijn vertaald naar het Nederlands. De Secret update zorgt er daarnaast voor dat je meer geheimpjes van anderen bij jou in de buurt kun lezen. Ook is de mogelijkheid toegevoegd om links in reacties te openen door erop te tikken.

De Secret update zorgt er verder voor dat de app sneller en betrouwbaarder werkt. Ook moet het batterijverbruik na de update verminderd zijn. Tot slot zijn er diverse bugfixes en kleine verbeteringen doorgevoerd die je als gebruiker niet direct zult merken.

Lees verder na de advertentie.

Meer over Secret

Secret Android-app

Sinds vorige maand is Secret ook te gebruiken voor Nederlandse en Belgische Android-gebruikers. Het ‘sociale netwerk voor geheimen’ onderscheidt zich door het feit dat je geen naam of profielfoto invoert; alle communicatie verloopt anoniem en dat maakt Secret dan ook erg open. Gebruikers worden aangespoord om geheimen, afwijkende meningen of bekentenissen te delen en hebben de mogelijkheid om op andere posts te reageren.

Ook kun je een post een hartje geven, waarna deze ook bij je vrienden wordt getoond. Geven ook zij het bericht een hartje, dan rol het balletje verder, met vaak veel hilariteit als gevolg. Lees er meer over in ons artikel met 4 zaken die je moet weten over geheimen-app Secret.

Download Secret in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu