Geld verdienen met het unlocken van je smartphone

Redactie
19 juli 2013, 18:13
1 min leestijd
Geld verdienen met het unlocken van je smartphone
geld verdienen smartphone

Geld verdienen met je smartphone: het kan met Locket. Hoewel de app vooralsnog alleen in de Verenigde Staten beschikbaar is, laat het een nieuw en interessant concept zien.

Locket plaatst advertenties op het lockscreen van je smartphone en die kun je naar eigen wens bekijken of, zoals normaal, je smartphone ontgrendelen. Voor beide handelingen krijg je hetzelfde bedrag, dus je hoeft niet constant lange reclames te bekijken of persoonsgegevens in te voeren. Het gaat bij Locket echt om het aantal views.

Met het geld dat gebruikers verdienen hebben ze drie verschillende opties: cashen, een gift card of donatie. Bij het cashen kun je het geld op je eigen rekening laten schrijven, een gift card kun je aan een vriend of vriend geven en bij een donatie kun je het verdiende geld aan een goed doel naar eigen keuze doneren.

Lees verder na de advertentie.

Locket: geld verdienen met je smartphone

Locket is in een vrij rap tempo populair geworden. Voor elke keer dat de smartphone wordt ontgrendeld, krijgt de gebruiker 0,01 dollar. Locket heeft een maximumbedrag van 0,03 dollar per uur ingesteld, ofwel drie ontgrendelingen. Als je elk uur je smartphone drie keer ontgrendelt, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar, verdien je 262,80 dollar.

Het is nog onduidelijk of en wanneer Locket naar Nederland komt.

https://www.youtube.com/watch?v=zoVrkTD7nF0

Download: Locket (gratis, alleen VS)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu