Gemakkelijk foto’s uploaden via mobiele website van Flickr

flickrBen je een fanatieke Flickr-gebruiker en heb je een telefoon met Android 2.2? Voortaan kun je gemakkelijk foto’s uploaden via de mobiele website van Flickr. Klik op m.flickr.com op ‘Upload a photo or video’ en selecteer een afbeelding. Handig, want voorheen moest je foto’s via een omweg uploaden.

Draait jouw telefoon op Android 2.1 of lager? Upload dan foto’s door een e-mail te sturen naar een speciaal mailadres. Plaats de titel van de foto in het onderwerpveld, voeg een bijlage toe en klik op verzenden. Natuurlijk is dit niet de meest ideale situatie, maar helaas is er nog geen officiële Flickr-applicatie.

Ken je Flickr nog niet? Via deze website delen gebruikers vele miljoenen foto’s. Bij het uploaden van foto’s kan er ook worden opgegeven onder welke voorwaarden anderen de foto mogen gebruiken. Flickr is van het Amerikaanse bedrijf Yahoo en is gratis voor gebruikers (max. 100 MB per maand).

Bron: Flickr

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.