Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Gemakkelijker en goedkoper parkeren in België met Parking 4411

Redactie
9 mei 2012, 17:30
1 min leestijd
Gemakkelijker en goedkoper parkeren in België met Parking 4411
Parking 4411

Zet je auto in een parkeervak, open de onofficiële Parking 4411-app, vind met de ingebouwde GPS de dichtstbijzijnde parkeermeter en betaal via het internet in plaats van een smsje te sturen. Het gaat allemaal zo gemakkelijk. De app Parking fungeert als een doorgeefluik tussen je smartphone en de website van het Belgische 4411 en kan je op termijn een flink aantal euro’s schelen.

Als je parkeert via 4411 heb je de mogelijkheid om per sms te betalen, maar dat kost 15 cent per verzonden en ontvangen bericht bovenop de parkeerkosten. De Parking-app gebruikt de website van 4411 om te betalen, waardoor je geen extra sms-kosten hebt. In de app kun je via GPS zoeken naar de dichtstbijzijnde parkeermeter en hierdoor weer Parking precies wat de kosten per uur zijn. Als je de parkeersessie start, wordt er een notificatie getoond. Zolang deze notificatie zichtbaar is, weet je dat jouw parkeersessie nog loopt en zo kun je de sessie ook gemakkelijk stoppen.

Om Parking te gebruiken heb je een account nodig op de website van 4411. De app werkt in de Belgische steden Antwerpen, Beveren, Brugge, De Panne, Diest, Hasselt, Leuven, Lokeren, Tienen, Turnhout en Wetteren. Parking kost éénmalig 1,59 euro, maar na vijf keer via de sms betalen heb je dat bedrag er al weer uit.


Download: Parking 4411 (€ 1,59)

Lees verder na de advertentie.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu