De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Geometry Dash: ritmische game met toffe elektronische muziek

Gijs Ettes
16 augustus 2013, 17:52
1 min leestijd
Geometry Dash: ritmische game met toffe elektronische muziek
geometry dash

Geometry Dash deed mij direct aan Bit.Trip Runner denken. In Gemotry Dash moet je namelijk op de maat van elektronische muziek op de juiste momenten op het scherm tikken om gevaarlijke objecten te ontwijken. De muziek waarop je dit doet is erg tof. In de trailer is bijvoorbeeld al een van de fijnste deuntjes uit Castle Crashers te horen, een andere game van een totaal andere ontwikkelaar.

Lees verder na de advertentie.

Eigenlijk is Geometry Dash dus een combinatie van een zogeheten endless runner en een ritmespel, twee genres waar je momenteel mee dood wordt gegooid in Google Play. Deze titel is gelukkig wel een perfecte mix van de twee, mede dankzij zijn mooi uitgevoerde beelden en fijne muziekdeuntjes.

De afwisseling tussen het op het juiste moment springen en dan weer even een vliegend object zo goed mogelijk in de lucht houden zorgt er ook voor dat het spel niet te snel verveelt. Zie de onderstaande video voor een duidelijker beeld van die mix.

Geometry Dash bevat geen in-app aankopen, wat natuurlijk altijd fijn is, en ook nog eens een level editor die volledig gratis is. Als je alle levels hebt uitgespeeld, kun je dus alsnog vooruit, want creaties van anderen zijn natuurlijk ook binnen te halen.

Een ander geinig element van de game is dat je je poppetje kunt aanpassen zoals jij dat wilt. Andere extra’s en power-ups zijn ook te verdienen door zo goed mogelijk te spelen.

Download: Geometry Dash (€1,61)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu