De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

GetGlue ondersteunt nu ook real-time gesprekken

Redactie
29 oktober 2011, 15:00
1 min leestijd
GetGlue ondersteunt nu ook real-time gesprekken
GetGlue ondersteunt nu ook real-time gesprekken

GetGlue is de incheckservice voor tv-shows, films en sportevenementen. Met de dienst kan je zien waar je vrienden naar kijken en kan je dit zelf ook delen met anderen. Nu is het ook mogelijk om gesprekken te gaan voeren met anderen. Als je incheckt bij een televisieshow bijvoorbeeld kun je opmerkingen van anderen zien en zelf ook opmerkingen plaatsen. Hierbij filter GetGlue ook nutteloze opmerkingen zodat je alleen ziet wat echt interessant is.

Naast de toevoeging van real-time gesprekken heeft GetGlue ook de lay-out iets onder handen genomen. Het nieuwe homescreen is een menu waarbij je gemakkelijk kunt inchecken, ziet waar je vrienden mee bezig zijn en sneller naar andere app-onderdelen kunt schakelen. Ook vernieuwd is de manier waarop je incheckt. Er is één scherm verdwenen waardoor je nu vlugger kunt inchecken. Ook het merendeel van de andere menu-schermen zijn aangepast.

Lees verder na de advertentie.

Voor wie GetGlue niet kent, met de dienst kan je shows, films en boeken een score geven en delen met anderen. Ook kan je zien waar je vrienden naar kijken. Daarnaast kan je ook stickers verdienen als je vaker inlogt. De dienst geeft je ook persoonlijke aanbevelingen op basis van je check-ins. De vernieuwde GetGlue-app is gratis te downloaden in de Android Market. Om te loggen moet je wel een GetGlue-account aanmaken, maar je kan ook gebruik maken van je Facebook-account.

Downloaden via Android Market: GetGlue (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu