Geüpdate Nova Launcher brengt Jelly Bean-features naar Ice Cream Sandwich-toestellen

Redactie
25 september 2012, 11:10
1 min leestijd
Geüpdate Nova Launcher brengt Jelly Bean-features naar Ice Cream Sandwich-toestellen
nova launcher

Elke Android-gebruiker wil het nieuwste van het nieuwste, maar sommigen moeten nog een tijdje – of voor altijd – wachten voordat ze Jelly Bean op hun toestel ontvangen. Nova Launcher heeft hier lak aan en gaat door met waar de app inmiddels bekend om staat: vaak en snel updates met nieuwe features van de laatste Android-versie uitbrengen.

De laatste update voor de homscreen-vervanger is bedoeld om Ice Cream Sandwich-gebruikers alvast wat Jelly Bean-features te brengen, zoals het automatisch ordenen van homescreen-items, de mogelijkheid om apps en widgets van het homescreen te gooien en hele fijne Project Butter-verbeteringen. De ontwikkelaar van Nova Launcher beweert dat de nieuwste versie weer een stuk sneller is door de kortere laadtijden, het soepelere scrollen en de reductie van het geheugengebruik. En dat is niet gelogen.

Lees verder na de advertentie.

Nova Launcher heeft zich de afgelopen maanden enorm verbeterd terwijl concurrenten als Apex Launcher door de updates juist veelal meer bugs bevatten. Mocht Nova Launcher je bevallen, heb je ook de mogelijkheid om de premium-versie aan te schaffen. Nova Launcher Prime is voor 3 euro in de Google Play Store te downloaden en biedt meer opties dan de standaard versie.

Download: Nova Launcher (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu