Giant Boulder of Death: leuke gratis game laat je alles vernielen

Gijs Ettes
26 september 2013, 11:32
1 min leestijd
Giant Boulder of Death: leuke gratis game laat je alles vernielen
boulder of death

Giant Boulder of Death is gratis en laat je leuk vormgegeven gebieden compleet vernielen. Het spel is daarom zeker een download waard.  Je hoeft je bij dat vernielen echter niet te beperken tot je doelen en bepaalde gebouwen. Mensen en dieren kunnen er namelijk ook allemaal aan.

Eigenlijk is Giant Boulder of Death het beste te omschrijven als een zogeheten endless runner. Je bent namelijk een groot rotsblok dat vanaf een berg rolt die hoogstwaarschijnlijk ergens in Tirol ligt. Er zijn namelijk genoeg jodelende dames en mannen met lederhose aanwezig op de berg.

Lees verder na de advertentie.

Hoewel het uiterlijk van de game zeker niet verkeerd is voor een gratis game en de muziek ook niet snel stoort, hapert de game wel hier en daar. Je moet in ieder geval niet de meest gelikte game-ervaring verwachten, en af en toe wordt de actie even onderbroken door een advertentie. Maar, dat kun je een gratis game dan weer niet echt kwalijk nemen.

Je kunt overigens wel verliezen in Giant Boulder of Death. Daarvoor hoef je alleen maar tegen brede spikes op te botsen die overal over de berg verspreid liggen of tegen bepaalde andere obstakels. Je kunt jezelf echter altijd een paar keer redden met bepaalde power-ups, die zijn te verdienen door het spel gewoon te spelen of via kleine in-app aankopen.

Download: Giant Boulder of Death (gratis, bevat in-app aankopen)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu