De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Stuur gifjes in elke chat-app met GIFt

Redactie
11 mei 2015, 16:19
1 min leestijd
Stuur gifjes in elke chat-app met GIFt

Een gifje zegt vaak meer dan duizend woorden. Daarom is er nu een speciale gifjes-app waarmee je gemakkelijk gifjes kunt delen via bekende populaire chat-apps, zoals WhatsApp.

Lees verder na de advertentie.

De app is gemaakt door een ontwikkelaar die het vervelend vindt dat je geen bewegende gif-plaatjes met WhatsApp naar anderen kunt versturen. Om dat probleem te verhelpen, ontwikkelde hij een app waarmee je snel gifjes kunt zoeken en deze via een link met anderen kunt delen. De ontvanger moet echter wel GIFt hebben geïnstalleerd om de gif in bijvoorbeeld WhatsApp te bekijken, maar binnenkort is het ook mogelijk om via de link de gif in de mobiele browser te bekijken.

Dit kun je met GIFt

GIFt biedt meer dan veertig categorieën aan waar je meer dan 700 gifjes kunt vinden. De categorieën variëren van bijvoorbeeld ‘confused’ of ‘deal with it’ tot ‘Breaking Bad’ en ‘Game of Thrones’. Daarmee kun je dus snel de juiste gif voor het juiste moment zoeken.

De app is met name bedoeld voor alle apps die nog geen gifjes ondersteunen, zoals WhatsApp, Tinder of Snapchat. Andere chat-apps, zoals Telegram, ondersteunen al wel gifjes. Toch kan GIFt nog worden gebruikt om snel een passend gifje bij een reactie te vinden.

Download GIFt

GIFt is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0.3 en hoger.

Download App in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu