Ginger Keyboard: wisselen tussen apps zonder toetsenbord te verlaten

Redactie
24 februari 2015, 19:02
1 min leestijd
Ginger Keyboard: wisselen tussen apps zonder toetsenbord te verlaten

Ginger Keyboard is een slim toetsenbord dat door de laatste update nog slimmer is geworden: de app laat je tussen jouw favoriete apps wisselen zonder het toetsenbord te verlaten.

Lees verder na de advertentie.

Door de nieuwe functie is Ginger Keyboard met name geschikt voor multitaskters die veelvuldig verschillende apps gebruiken. De app bevat na de update  een Smart Bar, waar gebruikers hun favoriete apps aan toe kunnen toeven.

Via de Smart Bar kunnen gebruikers snel wisselen tussen apps, zonder het toetsenbord te verlaten. Hierdoor hebben gebruikers de mogelijkheid om sneller te werken. Ook is het mogelijk om via de Smart Bar snel een notitie te maken of agenda-afspraak toe te voegen.

Wat je over Ginger Keyboard moet weten

Ginger Keyboard heeft een ingebouwde vertaalfunctie, waarmee gebruikers bijvoorbeeld Nederlands naar het Engels en Duits kunnen vertalen. Ook zijn er veel emoji’s beschikbaar, voorspelt de app jouw volgende woorden en kun je via swipe-bewegingen tekst invoeren. Dit is handig voor gebruik met één hand.

De app biedt verder een persoonlijk woordenboek, ingebouwde spellingscontrole en thema’s voor het toetsenbord. Laatstgenoemde kan via een in-app-aankoop worden aangeschaft.

Download Ginger Keyboard

Ginger Keyboard is gratis te downloaden in Google Play voor Android-apparaten.

Download Ginger Keyboard in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu