Deze app licht het scherm van je Android op bij specifieke applicaties
Glimpse Notifications

Glimpse Notifications

Gratis

Glimpse Notifications is een kleine, maar krachtige  app die ervoor zorgt dat het scherm van je Android oplicht wanneer je een notificatie van bijvoorbeeld WhatsApp of Telegram ontvangt.

Specifieke notificaties laten oplichten

Notificaties zijn in Android 5.0 (Lollipop) beter op de gebruiker afgestemd, mede vanwege het feit dat je ze direct vanaf het lockscreen te lezen zijn en erop kunt reageren. Ook licht het scherm van het toestel op wanneer je een sms`je ontvangt, al ontbreekt deze functie voor berichtjes die je ontvangt met  bijvoorbeeld WhatsApp of Telegram. Glimpse Notifications, een nieuwe app die enkele dagen geleden in Google Play verscheen, geeft je de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer het scherm van je Android-toestel oplicht.

Na het downloaden van de app kies je  bij welke applicaties het scherm van je toestel moet oplichten, en voor hoelang. Ook kun je instellen dat het display op bepaalde tijdstippen niet aangaat, als je bijvoorbeeld ‘s nachts  niet wakker wilt worden van het felle licht van je smartphone.

Een fijne feature van Glimpse Notifications is de zogenoemde `Pocket Mode`. Wanneer je deze modus inschakelt, detecteert de app wanneer je Android in je zak zit, zodat het scherm niet onnodig oplicht. Dit werkt ook wanneer je een toestel met het scherm naar beneden op tafel hebt gelegd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Glimpse Notifications voor Android downloaden

Glimpse Notifications is helemaal gratis en via de link hieronder te downloaden. De app is nog geen megabyte groot en vereist Android 4.3 of nieuwer.

Download Glimpse Notifications in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.