De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Glow Hockey: fraaie air hockey-game voor Android

Wouter Nijsen
25 februari 2011, 15:11
1 min leestijd
Glow Hockey: fraaie air hockey-game voor Android
Glow Hockey_Android

Air hockey-tafels kom je veelal in speelhallen tegen. Op deze tafels glijdt een puk, die door een systeem van minuscule gaatjes in het speelveld geen wrijving ondervindt van het speelveld zelf. De puk speel je met een nylon paddle, of pod, en je verdient een punt wanneer je deze puk in de goal van de tegenstander weet te werken. Air hockey is een snel spel, waardoor je waarschijnlijk met zweterige handen de speelhal verlaat. Er zijn al meerdere air hockey-games beschikbaar voor je Android-telefoon, maar die kunnen niet tippen aan de graphics die Glow Hockey laat zien.

De basis van Glow Hockey is uiteraard het air hockey-spel uit de speelhal. Glow Hockey lijkt echter compleet gemaakt van neon, waardoor de kleuren werkelijk van je scherm knallen. Veel instellingen kent deze game niet. Je kunt het geluid aan of uit zetten en de kleuren van de puck en paddles aanpassen. Meer heb je eigenlijk ook niet nodig.

Lees verder na de advertentie.

Glow Hockey_Android_2
Glow Hockey_Android_1

Glow Hockey heeft vier levels variërend van eenvoudig tot Insane, en die laatste is behoorlijk moeilijk. De gameplay is prima, lekker soepel en vlot. De enige optie die ontbreekt is een multiplayer optie waarmee je bijvoorbeeld via Wifi of Bluetooth tegen iemand anders kunt spelen, verder blijft er eigenlijk niet te wensen over.

Glow Hockey is gratis te downloaden in de Android Market. Direct downloaden kan door met je Android-telefoon deze link te selecteren of de QR-code te scannen. Via de web-versie van de Android Market kun je een “over the air” download starten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu