Glu komt met Guitar Hero voor Android: Warriors of Rock

Redactie
9 oktober 2010, 19:04
1 min leestijd
Glu komt met Guitar Hero voor Android: Warriors of Rock
ghandroid-sg

Ik denk dat de meeste mensen hebben gekozen voor een smartphone, vanwege de handige applicaties en de gave videospellen die te bespelen zijn. Handhelds, zoals de PSP en de Nintendo DS, hebben daardoor een sterke concurrent erbij gekregen, vanwege de goede 3D-graphics op de smartphones. Eén van de meest populaire videospellen is de Guitar Hero-reeks. Guitar Hero is al een tijdje te spelen op de Android-telefoons, maar nu komt Glu met een nieuwe versie voor Android: Guitar hero: Warriors of Rock

Met Guitar Hero: Warriors of Rock is het mogelijk om je scores te delen via OpenFeint PlayTime. Met OpenFeint PlayTime is het mogelijk om games te spelen tegen Android en iPhone-gebruikers. De game heeft achttien levels, die je moet ontgrendelen. De game ziet er precies uit zoals de andere Guitar Hero’s.

Lees verder na de advertentie.

Ik persoonlijk vind de game niet zoveel aan. Ik mis iets, zoals een gitaar in je hand, die wel aanwezig is bij de Wii-versie. Nu is het spel simpelweg op wat knopjes drukken in het juiste ritme en met de juiste timing. Helaas lopen de nummers niet synchroon met het drukken op de knoppen, dus ritmegevoel heb je niet nodig en de muziek kan eigenlijk uitgezet worden.

Er valt nog aardig wat te verbeteren aan de game om het niveau te halen van de Guitar Hero-reeks, die te spelen is op bijvoorbeeld de Wii en de Nintendo DS. Guitar Hero: Warriors of Rock staat voor de hoge prijs van €5,74 in de Android Market.

Via: Androidcommunity

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's